Tekirdağ Kiralık Ambulans


Alo Ses Ambulans, Tekirdağ ve çevre bölgelere Tekirdağ  Kiralık Ambulans Hizmeti vermektedir.

Kiralık Ambulans Hizmetini Sağlık personeli - Sürücü şeklinde veya sadece araç şeklinde alabilirsiniz. Türkiye geneline Kiralık Ambulans Hizmeti veren firmamızda 30 dan fazla ambulans bulunmaktadır. Her geçen yıl filomuz genişlemektedir. 

Tekirdağ Kiralık Ambulans Hizmetini genel olarak şantiyeler, fabrikalar, belediyeler, toplu yaşam ve toplu çalışma alanlarna hizmet veren firmalar kullanmaktadır. OSGB (Ortak Sağlık Güvenlik Birimi) şirketleriyle entegre şekilde Tekirdağ Kiralık Ambulans Hizmeti verilmektedir.

Kiralık Ambulans Hizmetinde çalışma alanına, ihtiyaca göre ambulans türü ve donanımı belirlenir fiyatlandırma yapılır. Personelli Ambulans Kiralama Hizmetinde personel sayısı fiyatı etkileyen en önemli faktör olacaktır. 

Acil Yardım Ambulansı, Hasta Nakil Ambulansı, Yoğun Bakım Ambulansı, 4x4 ve BOX tipi araçlarımızla Ambulans Kiralama Hizmeti vermekteyiz. Aracın bakım,sigorta,kasko vb. giderleri firmamıza aittir. 

 

Tekirdağ Kiralık Ambulans Hizmeti hakkında daha detaylı bilgi için 444 7 112 numaralı telefonumuzu arayabilir veya info@alosesambulans.com adresimize mail gönderebilirsiniz.

Copyright © 2017 Alo Ses Ambulans