Edremit Özel Ambulans

Edremit Özel Ambulans

ALO SES EDREMİT ÖZEL AMBULANS HİZMETLERİ


Edremit Balıkesir ilimizin en nadide turizm merkezlerinden biridir. Edremit ve Ayvalık ilçelerimizdeki hastanelere başvuran hastalarımızın bir bölümü ileri tetkik ve daha iyi şartlarda tedavi görmek için farklı hastanelere gitmek zorunda kalmaktadırlar. Bu aşamada özel ambulanslara ihtiyaç duyulmaktadır. Alo Ses Özel Edremit Ambulans içinizde bulunduğunuz zor durumu fırsata çevirmeden en uygun şartlarda hizmet vermektedir. 



Alo Ses Özel Edremit Ambulans, özellikle yaz aylarında yoğun nüfusa sahip bu ilçemizde acil sağlık hizmetleri vermekte, istasyonlarını artırmaktadır. Edremit'te farklı noktalarda bekleyen tam donanımlı ambulanslarımız ve profesyonel sağlık personellerimizle sizlere en iyi ve en uygun hizmeti vermekteyiz.

Edremit ve Ayvalıkta bulunan ambulanslarımızla Türkiye'nin her noktasına hasta transferi yapabilmekteyiz.


Alo Ses Edremit Özel Ambulans Hizmetleri olarak, Avrupa Standartlarındaki tam donanımlı Acil Yardım ve Hasta Nakil ambulanslarımızla kaliteli hizmet vermeyi kendimize ilke edindik. Ambulansla hasta nakli esnasında karşılaşılabilecek hijyen koşulları, trafik güvenliği gibi bazı riskler söz konusu olabilmektedir. Ambulanslarımız ve ekipmanlarına dezenfeksiyon ve sterilizasyon konularında gerekli tüm uygulamalar yapılmaktadır. Trafik güvenliği riski için ise sürücülerimiz periyodik aralıklarla ileri sürüş eğitimlerinden geçmekte ve ambulans filomuz sürekli yenilenmektedir. Daha kaliteli hizmet verebilmek için çalışmalarımızı kesintisiz devam ettirmekteyiz.


Alo Ses Özel Edremit Ambulans hakkında detaylı bilgi için 444 7 112 numaralı çağrı hattımızı 7 gün 24 saat arayabilirsiniz. 


EN ZOR ANLARINIZDA YANINIZDAYIZ

HEMEN ARA

Copyright © 2017 Alo Ses Ambulans